Abonnement

Leden en donateurs van de aangesloten beroepsverenigingen (NVNG) ontvangen het Tijdschrift voor Nucleaire Geneeskunde kosteloos. Voor andere geldt een prijs per abonnementsperiode (4 uitgaven):

Papieren abonnement* (scroll naar beneden voor het aanvraagformulier)
Het Tijdschrift voor Nucleaire Geneeskunde (TvNG) is een vakblad dat 4x per jaar wordt uitgegeven. De abonnementsprijs bedraagt € 52,50 voor een abonnementsperiode van 4 uitgaven. 
Voor bezorging in het buitenland geldt een tarief van € 86,50

Digitaal abonnement
Het Tijdschrift voor Nucleaire Geneeskunde (TvNG) is ook verkrijgbaar als digitale uitgave. De abonnementsprijs voor een digitaal abonnement bedraagt € 22,00 voor een abonnementsperiode van 4 uitgaven. U ontvangt dezelfde versie als de papieren uitgave, alleen dan digitaal in PDF vorm. Uiteraard stellen wij u op de hoogte wanneer een nieuwe uitgave beschikbaar is. Na 4 uitgaven stopt het abonnement automatisch.

IP abonnement
Het Tijdschrift voor Nucleaire Geneeskunde (TvNG) biedt nu ook toegang op basis van IP-range aan. Ideaal voor bijvoorbeeld ziekenhuizen en zorginstellingen waar meerdere personen of afdelingen regelmatig gebruik (willen) maken van TvNG. Met een abonnement op basis van IP krijgen alle werkplekken niet alleen toegang tot de nieuwste uitgave maar ook tot het archief van TvNG. 
Interesse? neem contact op met Eric Vullers via eric@kloosterhof.nl of 0475-597151
 

*Papieren abonnement

Vul de onderstaande velden in en klik op versturen. Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Soort abonnement

Soort abonnement *

 

Factuur en -afleveradres

Organisatie
Afdeling
Aanhef *
Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
Straat + Huisnummer *
Postcode *
Plaats *
Telefoonnummer
E-mailadres *
Land
BTW nummer

Algemene voorwaarden